musatestiCetățenii comunei Mușătești nu vor plăti taxe și impozite majorate anul acesta, cuantumul obligațiilor fiscale fiind menținut la nivelul din 2018. Singura taxă care se modifică începând din 2019 este cea pentru gunoi, de la 4, la 5 lei/persoană/lună. Modificarea a survenit în urma faptului că, începând din acest an, operatorul local de salubritate aplică taxa pe cantitatea de gunoi colectată din fiecare localitate, și nu pe persoană, așa cum s-a întâmplat în anii precedenți.

Altfel, imediat ce vremea se va încălzi, autoritățile din Mușătești vor să se apuce de reabilitarea DC 218 în satul Costești. ”Este un drum pe care mereu avem probleme după sezonul de iarnă. Se strică și este nevoie de reabilitare pentru a se putea circula în condiții bune. Ne chinuim de mai mulți ani să-l asfaltăm, sper ca anul acesta să avem suficiente resurse  în buget pentru a realiza asfaltarea DC 218. Sunt vreo 5 km de drum în total. Deocamdată, în perioada imediat următoare se va interveni cu grederul pentru îndreptare și va fi pietruit drumul”, declară primarul Constantin Oancea.

Lucrări prioritare
În ceea ce privește proiectele prioritare anul acesta, acestea sunt cel de introducere a alimentării cu apă în comună (PNDL) și cel de construcție a podului de la Valea Teascului, derulat cu fonduri locale. De asemenea, în primăvară vor fi reluate lucrările la proiectul de reabilitare a Școlii cu clasele I-VIII Stroești, mai exact a corpului de clădire în care funcționează laboratoarele școlii. Lucrările constau în înlocuirea acoperișului unității școlare, subzidire pentru consolidare, înlocuirea tâmplăriei și tencuieli interioare. Potrivit autorităților locale, investiția în reabilitarea Școlii cu clasele I-VIII Stroești va fi finalizată în cursul lunii iunie. La rectificarea bugetară de la finalul anului trecut, Consiliul Județean Argeș a alocat Primăriei Mușătești 100.000 de lei pentru lucrările efectuate la școală.

O floare, un gând bun și urări de sănătate transmitem, pe această cale, tuturor doamnelor și domnișoarelor! La mulți ani de 8 Martie!
Primăria și Consiliul Local Mușătești
Primar, Constantin Oancea