Tipărire

bascov primarDintre investițiile propuse pentru anul acesta, două vor prinde contur la Bascov în cel mai scurt timp. Este vorba de obiective ce vizează modernizarea infrastructurii rutiere, ce se vor realiza cu fonduri proprii.
”Am aprobat, în ședință de Consiliu Local, indicatorii tehnico-economici aferenți reabilitării și modernizării drumului comunal Glâmboc Vale-Glâmboc Deal, Str. Rogojina, în lungime de 3 km, valoarea investiției fiind de 6.683.109 lei. Durata elaborării proiectului este de 2 luni, iar durata de execuție de 9 luni, de la ordinul de începere al lucrărilor. De asemenea, am aprobat indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea și modernizarea drumului comunal DC 173 Mica-Brăileni și străzile aferente drumului respectiv: Amurgului, Rozelor, Unității, Gloriei, Bădețenilor, Nectarului, Narciselor și Magnoliei. Valoarea investiției este de 4.234.028,574 lei plus TVA. Durata de execuție este de 21 de luni, din care 3 luni, servicii de proiectare”, declară primarul Gheorghe Stancu.

Modernizarea iluminatului public este, de asemenea, un obiectiv ce va fi demarat în acest an, pentru un număr de 365 de stâlpi, amplasați în intravilanul comunei. Acest proiect este, în fapt, prima fază dintr-unul amplu privind modernizarea și eficientizarea iluminatului din întreaga comună. ”Necesitatea lucrării rezidă din faptul că numărul de aparate de iluminat existente este redus, nu toți stâlpii existenți sunt echipați cu aparate de iluminat, aparatele de iluminat existente sunt uzate fizic și moral, ceea ce duce la costuri de întreținere foarte mari, distribuția luminii este neconformă cu standardele în vigoare și creează dificultăți participanților la trafic”, a mai spus edilul șef din Bascov.

Mereu puternice şi hotărâte, sufletul vostru ştie ce este iubirea, cum se dăruieşte şi cum se primeşte fericirea. Pentru voi, doamnelor şi domnişoarelor, un sincer „La mulţi ani!” de 8 Martie.
Primăria și Consiliul Local Bascov
Primar, Gheorghe Stancu