darmanestiUrgența numărul unu pentru administrația comunei Dârmănești în această primăvară este construirea unui pod și asfaltarea a 1 km de drum în Valea Rizii.
”Calea de acces este absolut necesară pentru cetățenii din această zonă, deoarece, în momentul de față, trec prin vad. Atunci când sunt precipitații, evident apar probleme. Vom construi un pod pentru trafic ușor și vom moderniza, prin asfaltare, 1 km de drum în continuarea podului. Continuăm, așadar, modernizarea localității din punct de vedere al infrastructurii”, declară primarul Emilian Ciolan.

Tot pentru a veni în sprijinul cetățenilor, edilul șef alături de echipa sa și Consiliul Local a luat hotărârea de a nu majora taxele și impozitele anul acesta. ”Am decis nemajorarea dărilor, deoarece oamenii trăiesc greu. Asta e realitatea. În felul acesta, sper să înțeleagă măcar să achite ceea ce este datoria lor civică. Referindu-ne la dări și taxe, le spun pe această cale să încerce să colecteze deșeurile menajere selectiv, să nu mai arunce în pubele resturile vegetale, pentru a nu plăti mult acest serviciu. Tot ce se poate recicla, nu se plătește. Dacă omul aruncă și crengi și resturi vegetale, din care poate face compost, cantitatea de gunoi va crește și în consecință și prețul”, spune edilul șef.
Totodată, conducerea Primăriei îi înștiințează pe cetățeni să înceapă curățenia de primăvară, acțiune care, conform legii, trebuie să vizeze și curățirea șanțurilor aferente fiecărei gospodării.

Un sincer „La mulţi ani!”, felicitări şi urări de bine tuturor femeilor, cu ocazia zilei de 8 Martie. Să vă bucuraţi de o primăvară frumoasă alături de cei dragi!
Primăria și Consiliul Local Dârmănești
Primar, Emilian Ciolan