Tipărire

musatestiConducerea administrației din Mușătești are planuri mari pentru acest an în ceea ce privește realizarea unor obiective pe care comunitatea le așteaptă de multă vreme. Unul din aspectele importante care îndreptățește autoritățile locale să gândească pozitiv este încheierea licitației pentru alimentarea cu apă - proiect de anvergură, pentru care s-au obținut fonduri prin Programul Național de Dezvoltare Locală.
În al doilea rând, există premisele pentru finalizarea unor lucrări începute.

„Anul aceasta se vor finaliza reabilitarea Școlii Stroești, lucrare pentru care avem banii necesari. Continuăm lucrările la podul peste Valea Teascului, o investiție la care sperăm în ajutorul Consiliului Județean, deoarece pentru finalizare ne mai sunt necesare 11 miliarde de lei vechi. Vom aloca, în funcție de resurse, fonduri de la buget pentru a termina modernizarea Căminelor Culturale de la Stroești și Costești și realizarea împrejmuirii și curții dispensarului de la Mușătești”, explică primarul Constantin Oancea.
Deoarece locuitorii comunei Mușătești își doresc asfalt, ca de altfel toți cei din mediul rural, edilul șef și echipa sa încearcă să vină în  întâmpinarea dorințelor acestora. ”Am realizat un proiect pentru asfaltarea DC 218 Stroești-Costești-Vâlsănești, pe care îl vom scoate la licitație pentru a demara obiectivul cu fonduri proprii”, a mai spus șeful executivului din Mușătești.