negrasiDin punct de vedere al investițiilor, 2018 a fost un an foarte profitabil pentru comuna Negrași. Grație eforturilor primarului Constantin Alexandru și a echipei domniei sale, localitatea și-a continuat dezvoltarea atât în domeniul infrastructurii, cât și al educației și culturii.
”Am reușit obținerea de fonduri guvernamentale pentru construirea unui dispensar în satul Negrași, avem în lucru, pe fonduri europene, amenajarea unui teren de sport multifuncțional în incinta școlii cu clasele I-VIII “Petre Badea”, am suplimentat sursa de apă pentru satul Bârlogu printr-un foraj nou, am finalizat amenajarea Căminului Cultural. ”, spune edilul șef.
Există și proiecte pentru care lucrările sunt în stadiul de licitație, cum este cazul reabilitării și modernizării Școlii Bârlogu.

”Dorim să depunem un proiect și pentru modernizarea Școlii “Petre Badea”, fiindcă e păcat ca elevii noștri să nu beneficieze de cele mai bune condiții pentru desfășurarea actului educativ la parametri optimi. Învățământul, cultura și sănătatea sunt alături de infrastructură deosebit de importante în măsurarea gradului de civilizație al unei comunități.”, spune șeful executivului.
Tocmai pentru că generația tânără este pe primul plan, cu ocazia serbărilor de Moș Crăciun toți copii din Negrași vor primi câte un mic pachețel. ”Păstrăm tradiția și aducem o rază de lumină și o bucurie celor mai mici sau mai mari, preșcolari sau elevi, pentru că ei sunt mândria noastră!”, a mai spus primarul Constantin Alexandru.

Noaptea sfântă a Crăciunului să vă aducă pace în suflet, bucurie, încredere, iar toţi cei dragi să vă fie aproape. Un An Nou cu sănătate şi cât mai multe împliniri. La mulţi ani!
Primăria și Consiliul Local Negrași
Primar, Constantin Alexandru