boteni”Din punct de vedere al investițiilor, 2018 a fost unul ”moderat” pentru comuna Boteni”, spune primarul Vasile Leau. Asta nu înseamnă că administrația locală nu a lucrat. Dimpotrivă.”Există perioade în care trebuie făcute demersuri pentru obiective viitoare, iar această muncă, care în esență este cea mai importantă - obținerea de fonduri și executarea documentațiilor, nu se vede, nu este palpabilă și concretă. Rezultatele se vor vedea anul viitor, când toate aceste eforturi vor fi puse în practică.”. explică edilul șef.

Una peste alta, bilanțul este unul pozitiv. Am reușit să montăm la sistemul de alimentare cu apă un echipament de osmoză inversă, de filtrare, prin care se asigură o calitatea superioară a apei, conform normelor de sănătate publică. Am început construcția unui podeț dalat pe Valea Bolatului, iar anul viitor vom demara construirea unui pod peste Valea Bâzului, ambele obiective fiind cu finanțare guvernamentală. Am obținut finanțare, prin Grupul de Acțiune Locală (fonduri europene), pentru modernizarea iluminatului public, am reabilitat o serie de drumuri distruse în urma inundațiilor din această vară și, prin sponsorizări, am reușit amenajarea unui modern loc de joacă pentru copii, detaliază edilul șef.
Cel mai mare accent va fi pus în perioada următoare pe modernizarea, prin asaltare a drumurilor. “Avem de finalizat DC 38 și de asfaltat 10,5 km de drumuri de interes local, pentru care avem gata documentația”, a mai afirmat șeful executivului.

Să aveți parte de multă căldura în suflet și în casă, bucurie în inimă și multă sănătate și putere de muncă. Crăciun fericit!
La mulți ani!
Primăria și Consiliul Local Boteni
Primar, Vasile Leau