teiuFinalul de an constituie moment de bilanț și pentru conducerea administrativă a comunei Teiu. Trăgând linie, 2018 poate fi catalogat drept cel mai bun an al administrației publice locale, în special din punct de vedere al proiectelor realizate.
”Sunt foarte mulțumit de ceea ce am reușit să facem anul acesta. 2018 este cel mai roditor, cel mai productiv an din toate mandatele mele de primar. Toate obiectivele propuse au fost realizate. Desigur, cea mai mare realizare o constituie asfaltarea celor 4,2 km pe DC 100, drumul care face legătura cu DJ 508. Așteptăm să vedem ce se va întâmpla și la rectificarea bugetară de sfârșit de an, sperăm să primim sprijin din partea Consiliului Județean pentru asigurarea cofinanțării la proiectul de asfaltare”, afirmă primarul Florin Dumitru.

Obiective realizate în 2018
# Asfaltarea DC 100 Teiu-Mozacu, în lungime de 4,2 km, cu amenajarea șanțurilor și asfaltarea intrărilor laterale;
# Achiziționarea unei autobasculante Renault pentru Serviciul de Gospodărire Comunală, proiect derulat cu finanțare europeană în valoare de 53.000 euro;
# Realizarea unui parc cu loc de joacă în centrul comunei;
# Reabilitarea și pietruirea drumurilor locale;
# Modernizarea iluminatului public;
# Salubrizarea zonei cimitirului prin defrișarea vegetației uscate.

De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi şi inima pentru speranţă, bucurie şi împliniri în anul ce vine. Crăciun fericit! La mulți ani!
Primăria și Consiliul Local Teiu
Primar, Florin Dumitru