stoenestiObiceiul realizării bilanțului de sfârșit de an este respectat și de către primarul comunei Stoenești, Ion Marin, care și anul acesta a dus muncă asiduă pentru realizarea obiectivelor propuse. Anul se încheie cu realizări notabile pentru administrația comunei Stoenești, dar și cu planuri ambițioase pentru anul viitor.
”2018 a fost un an bun. Am avut destul de multe și importante realizări. În administrația locală totul depinde de cum te gospodărești, de felul cum gestionezi resursele pe care le ai la dispoziție. Dacă reușești să o faci cum trebuie, ai și rezultate. Sunt mulțumit de obiectivele realizate anul acesta. Acum ne pregătim pentru sfârșitul de an, am făcut pregătirile pentru iarnă, așteptăm liniștiți sărbătorile și punem la cale planurile pentru anul ce urmează”, declară primarul Ion Marin.

Obiective realizate în 2018
# Inaugurarea noii școli din satul Bădeni, în urma lucrărilor de extindere și renovare executate anul acesta;
# Realizarea unui pod pe Valea Stoeneștilor;
# Finalizarea lucrărilor de asfaltare pe DJ 725 Stoenești-Dragoslavele;
# Realizarea unui proiect pentru introducerea rețelei de gaze în localitate, ce urmează a fi depus la Ministerul Dezvoltării;
# Organizarea licitației pentru proiectul de reabilitare a rețelei de apă și introducere a canalizării în comună, finanțat prin PNDL; lucrările propriu-zise vor începe în primăvară;
# Instalarea unui sistem de supraveghere video în comună;
# Modernizarea iluminatului public.

Lumina Naşterii Lui Isus se întinde de la o casă la alta, de la o inimă la alta, iar bucuria Crăciunului ne aduce pe toţi mai aproape! Crăciun Fericit şi un An Nou plin de satisfacţii!
Primăria și Consiliul Local Stoenești
Primar, Ion Marin