cicanestiCa la orice sfârșit de an, și la încheierea lui 2018, în comuna Cicănești, autoritățile locale au realizat un bilanț al proiectelor derulate în ultimele luni. ”Personal, sunt mulțumit de ceea ce am reușit să facem anul acesta în comună. A fost un an mai bun decât anteriorii, un an echilibrat. Am derulat două proiecte prin PNDL, reabilitarea Școlii Nicolești și extinderea alimentării cu apă, și am reușit să finalizăm parcul fotovoltaic. Sunt însă dezamăgit de clasa politică actuală și mai ales de faptul că nu există colaborare la nivelul administrației județene pentru realizarea proiectelor în localități”, spune primarul Ion Ionescu.

Obiective realizate în 2018
# Realizarea unui parc fotovoltaic cu o putere de 85 KW ;
# Demararea lucrărilor de extindere a sistemului de canalizare pe o lungime de 10 km;
# Reabilitarea Școlii Nicolești pe baza unui proiect finanțat în cadrul PNDL;
# Extinderea rețelei de alimentare cu apă, proiect derulat cu finanțare guvernamentală prin PNDL;
# Execuția unor lucrări de artă (ziduri, gabioane, refacerea acostamentelor) în completarea asfaltării a circa 10 km de drumuri comunale, proiect derulat cu finanțare guvernamentală.

Să ne împodobim casele și sufletele de sărbătoare, așteptând în smerenie să celebrăm Nașterea Domnului și toate sărbătorile ce-i urmează. Crăciun fericit și un An Nou cu și mai multe realizări!
Primăria și Consiliul Local Cicănești
Primar, Ion Ionescu