receaFinalul de an constituie moment de bilanț la Primăria Recea. Conducerea administrativă a comunei din sudul județului se declară mulțumită de obiectivele realizate în 2018 și privește cu încredere spre 2019, anul în care la Recea va demara un proiect extrem de important pentru comunitatea locală: asfaltarea a 4,6 km de drumuri comunale.
”A fost un an bunicel, dacă vorbim de proiectele realizate. Este important că am reușit să accesăm noi finanțări externe, guvernamentale sau europene, pentru a derula investiții pe plan local. A mers bine și din punct de vedere agricol, s-a făcut producție la cereale, deci nu ne putem plânge”, declară primarul Marin Pană.

Proiecte derulate în 2018:
# Realizarea termoizolației la Grădinița Recea;
# Reabilitarea și pietruirea drumurilor locale;
# Organizarea licitației pentru proiectul de asfaltare a 4,6 km de drumuri comunale, derulat prin PNDL; lucrările de modernizare a căilor de acces vor începe în primăvară;
# Achiziția a trei utilaje pentru gospodărirea comunală: o vidanjă de 7 tone, un plug de zăpadă și o autobasculantă cu capacitatea de 3,5 tone; utilajele au fost achiziționate cu fonduri europene, pe baza unui proiect depus în cadrul GAL;
# Extinderea sistemului de alimentare cu apă prin montarea a două grupuri de pompe, în satele Recea și Deagu;
# Modernizarea iluminatului public.

E iarnă, e vremea naşterii Domnului Hristos. Din partea noastră un gând frumos, sănătate, fericire, bucurie mereu în case să vă fie! Crăciun fericit! La mulţi ani!

Primăria și Consiliul Local Recea
Primar, Marin Pană