mioveniLa Mioveni Comandamentul de iarnă este activ, activitatea de deszăpezire, prevenire și combatere a poleiului fiind asigurată de către societatea Servicii Edilitare pentru Comunitate, împreună cu toate forțele implicate în acest proces: Primăria orașului Mioveni, Poliția Locală, S.V.S.U Mioveni, cu cele 30 de utilaje dotate cu echipamente specifice, revizuite și pregătite pentru amestecurile de substanțe și materiale antiderapante.

Planul de intervenție se referă la curățarea mecanizată și manuală a zăpezii și gheții, încărcarea zăpezii și transportarea acesteia în zonele autorizate din afara orașului, combaterea poleiului, curățarea manuală și mecanică, dar și evacuarea gheții de pe trotuare, zone de acces în instituții publice, străzi, guri de scurgere.
În week-end-ul 14-16 decembrie s-a acţionat pentru asigurarea circulaţiei normale a autovehiculelor şi a pietonilor pe toate străzile, arterele şi drumurile orăşeneşti, precum şi pe trotuarele şi căile pietonale de acces către instituţii şi către cele două mari platforme industriale din Mioveni.
Autorităţile fac apel la cetăţeni să înţeleagă că planul de deszăpezire se referă la arterele principale, străzi, trotuare, obiective publice, lăcaşuri de cult, şi nu la degajarea zăpezii de pe terenuri private ori pentru accesul în bloc, în case sau magazine, sarcina pentru acestea din urmă revenindu-le proprietarilor.
Orice problemă referitoare la deszăpezirea în oraşul Mioveni poate fi semnalată la dispeceratul non-stop de la S.Ed.C. Mioveni, telefon 0348/457.102, ori la sediul Primăriei orașului Mioveni, telefon 0348.455.999.

Concert de Revelion!
Revelionul 2019 îi va găsi pe locuitorii din Mioveni sub o ploaie de artificii și efecte pirotehnice, la un super concert! Ultima seară din an o puteți petrece în Centrul Civic, pe muzica artiștilor Daniela Cernea, Edward Sanda și Ruby! Startul distracției va fi dat începând cu ora 22.00.

În pragul Sărbătorilor de iarnă, primiţi din partea noastră cele mai frumoase gânduri şi cele mai calde urări de belşug, sănătate, putere de muncă şi împlinirea tuturor dorinţelor în anul ce vine. Sărbători fericite! La mulți ani!
Primăria și Consiliul Local Mioveni
Primar, Ion Georgescu