teiu mozacu 1Una dintre cele mai importante investiții ale administrației publice locale din Teiu din ultimii ani a fost finalizată. Pe data de 19 octombrie a avut loc recepția finală a lucrărilor de asfaltare a DC 100 Teiu-Mozacu, investiție derulată cu fonduri guvernamentale, prin PNDL 2.
”Au fost asfaltați 4,2 km de drum comunal, în proiect fiind incluse și realizarea șanțurilor, amenajarea terasamentelor și asfaltarea a 25 metri în lateral la fiecare intrare, 14 la număr pe acest drum comunal. Este un proiect important pentru cetățenii comunei Teiu, care se pot bucura de acum înainte de un drum modernizat, o cale de acces care asigură legătura cu DJ 508”, declară primarul Florin Dumitru.

Pe de altă parte, conducerea administrației publice locale s-a ocupat începând din luna octombrie și de realizarea pregătirilor pentru sezonul rece. Au fost pietruite ulițele laterale, s-a făcut aprovizionarea cu lemne și material antiderapant și au fost puse la punct utilajele ce urmează a fi folosite la deszăpezire. La fel de important este și că autoritățile comunei Teiu au reușit să acceseze fonduri europene pentru dotarea Serviciului de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei. Astfel, până la sfârșitul anului, pe baza unui proiect finanțat cu bani europeni în cadrul GAL, administrația publică locală va achiziționa o autobasculantă destinată unei game largi de lucrări de gospodărire locală. Pentru anul viitor, conducerea Primăriei Teiu are în vedere accesarea fondurilor necesare pentru realizarea proiectului de introducere a canalizării în comună.