suseni 1Cu fonduri proprii, Primăria Suseni a asfaltat 1,5 km din drumul DC 112, satul Țuțulești. Modernizarea acestui tronson era preconizată încă de la începutul anului.
”Cei 1,5 km asfaltați în această lună vin în continuarea celor 600 de metri modernizați mai demult. Lucrarea a fost preconizată pentru acest an, dar nu știam în ce măsură vom avea fonduri pentru a o duce la îndeplinire. Rămânând tot la capitolul infrastructură rutieră, trebuie să punctez faptul că așteptăm cu toții  rectificarea de buget, pentru reabilitarea drumurilor din toată localitatea, înaintea venirii anotimpului rece.”, a declarat primarul Doru Radu.

În altă ordine de idei, investițiile la unitățile de învățământ din comună se derulează conform așteptărilor. ”După o perioadă de stagnare, au fost reluate lucrările la construirea grădiniței de la Suseni, iar în ceea ce privește modernizarea și reabilitarea școlii (proiect derulat prin PNDL 2), terenul de sport este aproape gata, acoperișul este finalizat, precum și zugrăvelile exterioare. Așadar, ritmul este unul foarte bun. Așteptăm finalizarea licitației și pentru demararea lucrărilor la Școala Cerșani, unde este necesară o reabilitare generală.”, a mai spus edilul șef din Suseni.