Tipărire

mosoaia 2Primăria Moșoaia, în colaborare cu Petrom, va moderniza 1,7 km de drum în satul Dealul Viilor. Investiția este una de amploare, atât din punct de vedere financiar, cât și al execuției în sine, datorită detaliilor lucrărilor de artă precum șanțurile betonate și podețe în fața fiecărei gospodării.

” În afara acestui drum, care este în lucru, această toamnă este una bogată din punct de vedere al investițiilor. Putem puncta aici asfaltarea Drumului Bisericii și realizarea unei parcări, finalizarea podului Parc 2 Bis - o investiție de mare anvergură, dar și semnarea contractului de execuție și predarea amplasamentului pentru începerea lucrărilor de modernizare a drumului Smeura de Sus, ce leagă Tipografia de Magic, investiție ce se realizează cu fonduri europene. Chiar dacă vine iarna, lucrările pot începe fără probleme, deoarece până la asfaltarea propriu-zisă, drumul trebuie consolidat, executate șanțurile și alte lucrări premergătoare.”, declară șeful executivului, Florea Ene.
Pași importanți s-au realizat și în ceea ce privește continuare lucrărilor de alimentare cu gaze. ”După o perioadă de stagnare și numeroase demersuri din partea mea, am avansat rapid, introducând rețeaua de gaze pe Aleea Marghiolilor - sat Ciocănăi, Aleea Smeura Mică - sat Smeura și Aleea Drumul Sării - Trivale.  Urmează Corbu -Basangești.”, spune edilul șef.
Nu în ultimul rând, de menționat este că pe drumul național se modernizează iluminatul public, înlocuindu-se lămpile vechi cu unele economice, cu led, suplimentându-se totodată numărul acestora, prin montarea de corpuri de iluminat din stâlp în stâlp.