buzoesti asfalt 1Lucrările de asfaltare a mai multor drumuri de interes local din Buzoești merg foarte bine, mulțumită implicării conducerii administrației locale și firmei care se ocupă de modernizarea căilor de acces. Astfel, din cele 11 străzi incluse în proiectul finanțat de Guvern prin PNDL 2, nouă au fost deja asfaltate.

”Au fost asfaltate strada Alunului din satul Vlăduța și străzile Drăgnescu, Viorelei, Islazului, Luncii, Bisericii, Pădurii, Porumbeilor și Mihalache din satul Șerboieni. În continuare vor fi asfaltate străzile Poștei și Militaru. La sfârșitul lucrărilor, vom avea încă 6 km de drumuri locale asfaltați în comuna Buzoești. Amenajarea șanțurilor este, de asemenea, inclusă în proiect. Până la sfârșitul anului vom finaliza întreg proiectul”, declară primarul Ion Tănase. Până la începutul lunii noiembrie vor fi terminate și lucrările de reabilitare a rețelei de apă din satele Buzoești și Curteanca.
Pe de altă parte, administrația publică locală a solicitat fonduri de la Consiliul Județean Argeș pentru amenajarea unor grupuri sanitare în interior la grădinițele din satele Tomșanca și Vulpești. Cele două unități de învățământ sunt singurele din localitate care nu au toalete în interior, aceste investiții constituind o prioritate pentru autoritățile din Buzoești.

Grupul Vocal ”Iulian Mutu Constantin”, la Gala Muzicii
Grupul Vocal ”Iulian Mutu Constantin” din comuna Buzoești a participat la emisiunea-spectacol ”Gala Muzicii la Argeș TV”, eveniment organizat sub semnul Centenarului, în data de 24 octombrie, la Centrul de Cultură și Arte  ”George Topârceanu” din municipiul Curtea de Argeș. Artiștii din Buzoești au încântat publicul cu melodiile lor, pe scena din Curtea de Argeș urcând și alte nume cunoscute ale folclorului argeșean precum Elisabeta Turcu Preda, Polina Gheorghe și Mihaela Chirițescu. Cu o carieră de peste 35 de ani în lumea folclorului, coordonatorul grupului vocal bărbătesc din comuna Buzoești, Iulian Mutu Constantin, s-a născut în satul Curteanca – Buzoești, la 15 februarie 1948, într-o casa de iubitori ai cântecului popular.