Tipărire

vulturestiÎn urma finalizării licitației pentru proiectul finanțat de Guvern prin PNDL 2, asfaltarea a 5 km de drumuri comunale și de interes local, la Vulturești, în luna octombrie, a început proiectarea lucrărilor. Conform contractului încheiat de administrația publică locală cu firma executantă, proiectarea se va realiza anul acesta, urmând ca asfaltarea căilor de acces să fie făcută începând din primăvară. Totodată, asfaltarea DC 51 Vulturești-Bârzești a fost finalizată, fiind modernizați 3 km de drum comunal.

”Se lucrează în continuare la canalizare pe DN. Mai sunt de echipat stațiile de pompare și de pus la punct partea electrică. Abia apoi putem vorbi de punerea în funcțiune. Conform proiectului, lucrările la canalizare ar trebui terminate până la finalul anului. Sperăm că și vremea va fi de partea noastră, astfel încât să fie respectat acest termen. De anul viitor va intra în implementare și proiectul de modernizare a rețelei de iluminat public, finanțat din fonduri europene, prin GAL ”Drumul Carelor” Topoloveni. Proiectul a fost declarat eligibil și propus spre finanțare. Astfel, becurile de pe întreg tronsonul de drum național care tranzitează localitatea, dar și cele de pe DC 51, vor fi înlocuite cu surse de iluminat de tip LED, mai performante și economice”, declară primărița Irina Poșircă.
Nu în ultimul rând, autoritățile din comuna Vulturești au demarat pregătirile pentru iarnă. A fost asigurat combustibilul pentru toate instituțiile publice din comună și în scurt timp va fi completat și stocul de material antiderapant. În sezonul de iarnă 2018-2019, deszăpezirea drumurilor comunale și locale din Vulturești se va face în regie proprie, cu ajutorul utilajelor și al angajaților administrației publice locale.