Tipărire

cepari2018 a fost, fără urmă de îndoială un an extraordinar de bun pentru comunitatea din Cepari, datorită investițiilor pentru care Primăria a reușit să obțină finanțări. Dacă amintim numai cele patru obiective de importanță majoră, pentru care administrația locală a atras fonduri guvernamentale prin programul Național de Dezvoltare Locală, putem spune că eforturile aleșilor au fost pe măsura așteptărilor cetățenilor.

”Am obținut fonduri pentru construirea a trei poduri, dintre care unul, cel de la Cepari Ungureni (Neagoș), este aproape gata. Al patrulea proiect prin PNDL2 vizează  introducerea apei curente la Urluiești- Cepari Ungureni. Este vorba de un sistem nou, cu 2 foraje și o rețea, în lungime de aproximativ 15 km, pentru care s-a emis ordinul de începere al lucrărilor.”, spune primarul Cristian Ciobanu.
Tot anul acesta va fi finalizată și introducerea apei în Plaiul Oii, obiectiv finanțat tot de la Guvern, singura zonă fără această utilitate esențială rămânând Cărpeniș, edilul șef dând asigurări locuitorilor că această lucrare este o prioritate pentru viitor.
”Pentru perioada următoare, în afara introducerii apei curente la Cărpeniș, ne vom concentra pentru atragerea fondurilor pentru extinderea sistemului de canalizare și pentru modernizarea infrastructurii rutiere, prin asfaltare. S-a demonstrat încă o dată, la inundațiile din vară, când au fost distruse drumurile, că soluția este una singură: asfaltul. Sigur că având o localitate întinsă, va fi dificil, însă trebuie să începem măcar cu câteva tronsoane pentru care să nu mai trebuiască an de an să cheltuim puținii ani de la buget pentru pietruire”, dezvăluie șeful executivului câteva din planurile anului viitor.

Fie ca taina sfântă a Naşterii Domnului Isus Hristos să vă aducă în inimi și-n case bucuria şi emoţia Crăciunului, sănătate și prosperitate!
Sărbători fericite! La mulți ani!
Primăria și Consiliul Local Cepari
Primar, Cristian Ciobanu